Lirik.XYZ

Kumpulan lirik lagu terlengkap Indonesia dan Barat.

cari lirik lagu

Lirik Lagu Sunda Bubuy Bulan

Bubuy bulan
Bubuy bulan sangray bentang
Panon poe
Panon poe disasate

Unggal bulan, unggal bulan
Unggal bulan abdi teang

Unggal poe,unggal poe
Unggal poe oge hade

Situ Ciburuy
laukna hese dipancing
Nyeredet hate
Ningali ngeplak caina

Duh eta saha nu ngalangkung
unggal enjing
Nyeredet hate
Ningali sorot socana

Lirik.XYZ: Lirik Lagu Sunda Bubuy Bulan
Created by GSS
Rating Blog 4 dari 5
Share on :

0 komentar: